Suradnja

Imate li bilo kakav prijedlog za poslovnu suradnju slobodno me kontaktirajte!
Podaci za kontakt su dostupni ovdje.


Također, ovim putem želim na suradnju pozvati i sve zainteresirane čitatelje i posjetitelje bloga. Razmišljam da bi ponekad mogla objaviti i neki suradnički članak, pa zato evo mojih prijedloga:
  • PUTOVANJA! Puno putujete? Imate dobre digitalne fotke nekog mjesta u kojem ste ljetovali, zimovali ili bili na izletu? Bili ste na medenom mjesecu na nekoj divnoj, egzotičnoj lokaciji? Posjetili ste mnoge toplice? Fotkali ste hotel u kojemu ste noćili pa ga možete detaljnije predstaviti? Posjetili ste neki od nacionalnih parkova, parkova prirode, ZOO vrtove, Gardaland, Pariz ili neku drugu destinaciju, zabavni park ili nešto slično? Postoji li destinacija u svijetu koja vas je oduševila i želite to oduševljenje podijeliti sa svima? Možemo se dogovoriti i zajedno predstaviti to mjesto, koristeći vaše kvalitetne fotke i vaša iskustva. Na taj način možemo čitateljima predstaviti veći broj destinacija i olakšati im odabir sljedećeg putovanja. 
  • FRIZURE! Znate napraviti neku cool frizuru? Bez obzira na to da li je jednostavna ili komplicirana, svakodnevna ili svečana, za dugu ili kratku kosu... ako želite možete napraviti tutorijal i javiti mi se.
  • RECEPTI! Uživate li i vi, poput mene, praveći slastice i kuhajući za svoje najdraže? Prvi put ste ispekle kolač koji se pojeo u roku odmah ili ste pripremile jelo koje je dobilo same pohvale? Ponosne ste na to kako ste dekorirale neko jelo? I još kraj svega toga, poslikale ste kolač, tortu, ili još bolje, poslikale ste cijeli postupak pripreme deserta / glavnog jela / predjela? Podijelite recept sa mnom i s čitateljima, javite mi se na e-mail.
  • MAKE UP! Napravile ste neki super look ili ste šminkale frendicu i to snimile / poslikale? Radile ste nečiji makeover? Bavite se scenskim make upom i želite svoj rad pokazati svima? Također se možemo dogovoriti i napraviti članak.
  • OBITELJ I DOM! Ponosna ste majka i imate iskustva s trudnoćom, porodom, odgojem djeteta? Uredile ste svoj dom ili kuču ili možda radile makeover neke od prostorija i zabilježile kako je to izgledalo prije i poslije? Mukotrpno ste gradili kuču iz snova odnosno vaš dom i znate odakle sve to kreće, kakve su sve dozvole potrebne, koliko je sve to skupo? Ako želite nešto od toga podijeliti s čitateljima, ili ako budućim mamama želite olakšati i pomoći sa savjetima, slobodno se javite sa svojim prijedlogom ili idejom, pa ako mi se učini zanimljivo, možemo se dogovoriti za članak.
  • RUČNI RAD! Napravili ste neki zanimljivi ukras i imate tutorijal? Renovirali ste nešto, dizajnirali, bavite se izradom nakita ili nekim drugim kreativnim hobijem? Ako ste zainteresirani, možemo predstaviti vas i vaš rad u sklopu rubrike Kreativni kutak ili možete napraviti tutorijal za neki zanimljivi ukras ili nešto slično, prema dogovoru, koji ćemo objaviti.
Eto, ovo su neki moji prijedlozi.
Naravno, dobrodošli su i vaši prijedlozi.
Želim napomenuti da, ako netko izrazi želju za suradnjom, to ne znači da će odmah i doći do suradnje. Najprije mi morate detaljnije objasniti što ste zamislili i kako bi to napravili, morate imati dobre digitalne fotke, itd. Isto tako, da li će neki članak biti objavljen ili ne, odnosno da li će neka suradnja biti ostvarena ili ne, ovisi i o broju zainteresiranih za suradnju i o kvaliteti onoga što ponudite. Ovo je osobni blog, i suradnički članci se neće objavljivati svaki dan, tako da ćemo od ponuđenog morati odabrati najzanimljivije prijedloge.

Također, postoje blogerice koje i sama pratim već duže vrijeme, pa ću ponekad i sama nekoga od njih pozvati na suradnju. Ukoliko se takva suradnja ostvari, članak će biti na blogu.

Svidio vam se neki od prijedloga?

Kontaktirajte me i dogovorit ćemo što i kako dalje.

Hvala svima koji se odluče na suradnju!