2012-09-19

Jesenska tv ponuda (1. dio)

Jesen samo što nije tu pa mislim da je vrijeme da odlučimo koje ćemo serije početi pratiti u jesenskoj shemi. Kad sam radila svoj popis novih serija kojima ću dati priliku, negdje prije 3 tjedna, još nisu bili dostupni detaljni podaci o svim serijama pa ću ovdje u članku navesti samo one do sad poznate, da vas ne zatrpam pogrešnim informacijama. Vjerojatno ste primijetili da su neke serije već počele s prikazivanjem a neke samo što nisu počele. Stoga mislim da je krajnje vrijeme da dobro proučimo što nas sve čeka i što tv mreže nude ove jeseni. Iako kasnim s ovim člancima, nadam se da će vam ipak biti korisni i da ćete pronaći neku seriju koja će vam se uistinu svidjeti i koju ćete svakog tjedna s nestrpljenjem iščekivati. Ja već jedva čekam nastavak Castlea jer je kraj posljednje sezone bio predobar. Ali, to je samo jedna od serija u nizu kojoj se veselim. U nastavku vam donosim neke moje prijedloge serija "što gledati ili čemu dati priliku".

Guys with Kids


Guys with Kids je serija o trojici mladih očeva koji će odgajati svoju dječicu i istovremeno pokušati održati svoj društveni život. Već možemo zamisliti kroz kakve će sve probleme prolaziti i kakve će im se dogodovštine događati. Ako vas zanima kako će se Chris, Nick i Gary snaći u svojim ulogama, pružite priliku ovoj seriji, koja je, prema podacima s tvdb-a već krenula s prikazivanjem. Ja ću pogledati pilot pa ćemo za dalje vidjeti, prema traileru se ne čini loše.

Početak prikazivanja: 12.09.2012.
Trajanje: 30 min
Žanr: komedija

The Following



The Following je serija kojoj se veselim jer sam u zadnje vrijeme zavoljela kriminalističke i akcijske serije i ne gledam samo više komedije svih vrsta. Dakle, radi se o serijskom ubojici Joe Carrollu koji bježi da bi izbjegao smrtnu kaznu i kreće u novi ubilački pohod. Na njegovom će hvatanju opet raditi Hardy, bivši agent, koji je radio na njegovom hvatanju i prije mnogo godina. Ako vas zanima nastavak, gledajte sa mnom. Šteta je samo što serija počinje tek početkom 2013.

Početak prikazivanja: 01.01.2013.
Trajanje: 60 min
Žanr: drama

666 Park Avenue


666 Park Avenue je serija o mladom bračnom paru koji odluči prihvatiti jednu poslovnu ponudu i zbog toga odlaze u jednu od najvažnijih zgrada u New Yorku. No, iako prema ovome ne zvuči zanimljivo, bit će! Posebno za fanove serije Supernatural, jer će se ubrzo nakon njihova preseljenja početi događati nadnaravni događaji. Prema traileru izgleda zanimljivo i ja dajem priliku!

Početak prikazivanja: 30.09.2012.
Trajanje: 60 min
Žanr: drama, fantazija

Red Widow


Red Widow je još jedna serija koja mi se čini dobra i nadam se da neće razočarati. Priča počinje kad je ubijen suprug Marte Walraven. Na njoj ostaje samo da zaštiti svoju djecu. Možda i krene u istragu suprugovog ubojstva. Što će se sve događati neću otkrivati, pogledajte trailer - izgleda obećavajuće!

Početak prikazivanja: 7.02.2013.
Trajanje: 60 min
Žanr: drama

Partners


Partners je serija o najboljim prijateljima koji su ujedno i poslovni partneri i super se slažu. No, sve se mijenja kad se jedan od njih zaruči i njihovo prijateljstvo dođe na test. Čini se kao komedija za opuštanje i mislim da se isplati pogledati barem pilot pa ćemo onda vidjeti da li gledati i dalje.

Početak prikazivanja: 24.09.2012.
Trajanje: 30 min
Žanr: komedija

Nadam se da vam se neka od serija sviđa i da ćete joj dati priliku. Ako imate nekog svog favorita, podijelite to sa mnom. Uskoro će ići i nastavak članka s još nekim prijedlozima jer serija stvarno ima puno i birala sam ih nasumično - dakle nisu sve ovo meni najbolje serije koje će se prikazivati. Pratite li uopće serije ili ste više za filmove? Postoji li neka serija koju posebno nestrpljivo iščekujete?

0 komentari:

Objavi komentar