2012-05-30

Darivanje povodom otvorenja

Volite poklone? A tko ih ne voli. Još se sjećam kad sam kod drage Beauty Addict, zahvaljujući svojoj priči, osvojila najbolji poklon ikad - set Sigma kistova. Bila sam presretna kad sam nešto osvojila, jer si takvo što sama nikad ne bih mogla priuštiti, pa mi je sad želja da i sama uveseljavam svoje čitatelje, sadašnje i buduće :)..

Povodom otvorenja bloga, odlučila sam za vas organizirati jedno malo darivanje. S obzirom da prvi put organiziram ovako nešto, nisam znala da li je bolje sve maksimalno olakšati ili bi bilo bolje da napravim nekakvo natjecanje sa zadatkom. Na kraju sam se odlučila dati vam obje mogućnosti za sudjelovanje, kako bi same mogle odabrati. Ali prije nego objasnim o čemu se radi, pogledajte što možete osvojiti..


Dakle, poklončić sadrži slijedeće:
  1. Umjetne trepavice
  2. Essence express dry spray (za sušenje laka na noktima)
  3. Male rinčice, u obliku suza, u bordo - ljubičastoj boji
  4. Narančasti lakić iz Essence Season of Extremes kolekcije, 02 On the bright side (meni je u živo puno ljepša nijansa)
Ako vam se sviđa što možete osvojiti i želite sudjelovati, pogledajte koja su pravila:

     1. Obavezno (za 1. ulaz):
    • Morate biti sljedbenik bloga (javni) i u komentaru napisati kako me pratite i s kojim imenom ili nickom.
    • Morate na Facebooku pratiti Art on my way i u komentaru napisati ime i prezime ili nick ili naziv bloga s kojim me pratite na Facebooku.
    • Komentirajte postove koji će biti objavljeni do isteka darivanja ili su već objavljeni. Svaki komentator, ako se prijavi i ispuni sva pravila, neovisno o broju ostavljenih komentara, ostvaruje mogućnost osvajanja poklon paketića (osobe bez ijednog komentara ne mogu osvojiti paketić). 
    • Ostavite svoju e-mail adresu, kako bih Vas mogla kontaktirati ako osvojite nagradu.
     2. Opcionalno (za 2. ulaz):
    • Možete podijeliti ovaj post na Facebooku ili blogu. Vaša objava mora biti otvorena tako da vaša prijava može biti provjerena. Ako dijelite na blogu, onda stavite i link na blog da mogu provjeriti. Napišite u komentaru ako ste to učinili.
     3. Opcionalno (za 3. ulaz):
      • Ako želite, možete napraviti nešto od slijedećeg: 
        • recept u slikama 
        • slikovni tutorijal za manikuru 
        • slikovni DIY tutorijal
        • slikovni tutorijal za make up look
        • slikovni tutorijal za izradu neke frizure
      • dakle, za treći dodatni ulaz imate cijeli niz mogućnosti, nisam vas htjela ograničavati
      • važno je da, ako radite tutorijal, na slici koja prikazuje konačan rezultat mora obavezno negdje biti vidljiv natpis "Za Art on my way" ili nešto u tom stilu.. da se zna da je to rađeno za potrebe ovog darivanja (s tim da natpis ne smije biti naknadno dodan u programu za obradu fotografija!)
      • word dokument i slike je potrebno poslati na e-mail artonmyway95@gmail(dot)com 
    U darivanju mogu sudjelovati svi, bez obzira na to odakle ste, s tim da svatko može sudjelovati samo jednom. Svi koji pošalju i tutorijal, slažu se s time da iste objavim.

    Darivanje traje do nedjelje, 10.06.2012. u 18:00 h. Dobitnik će biti odabran nasumičnim odabirom (putem random.org ili neke slične aplikacije). Nakon što objavim pobjednika na blogu i Facebooku, kontaktirat ću ga na e-mail. Pobjednik mora odgovoriti u roku od 48 sati jer se u protivnom odabire novi pobjednik. I sve će biti provjereno, tako da će svi koji prekrše pravila ili neko od pravila ne ispune biti diskvalificirani.

    Eto, to je to..
    Poklončić je sitnica, ali je od srca i nadam se da će razveseliti nekoga od vas.
    Svima želim puno sreće!

    0 komentari:

    Objavi komentar