2013-12-09

Božićni giveaway: Walltattoo & Art on my way

Današnji je dan odlično počeo i sad je vrijeme da tu radost podijelim s vama. Sretna sam što zahvaljujući divnim ljudima s kojima surađujem mogu barem nekome od vas uljepšati najljepši blagdan u godini i na taj vam se način zahvaliti što ste uz mene, što komentirate članke, dijelite svoja mišljenja i razmišljanja sa mnom i što omogućavate da ovaj moj portal i dalje živi i razvija se. I sama činjenica da mi je omogućeno ovako vas darivati je još jedan dokaz čarolije Božića. Jednostavno se radi o vremenu kad je sve moguće i to je ono što volim u ovom blagdanskom vremenu - nema nemogućeg! Zato je moj današnji cilj u nečiji dom povodom Božića unijeli malo veselja, smijeha i sreće. 

U ostvarenju te moje želje, pomažu mi divni ljudi koji stoje iza Walltattoo naljepnica. Naljepnicama možete osvježiti prostorije u svom domu, bilo da se radi o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi, dječjoj sobi ili bilo kojem prostoru u kući. Walltattoo naljepnicama možete dekorirati ne samo zidove već, kako piše i na njihovoj službenoj web stranici, bilo koju ravnu i nemasnu površinu. Dakle, osvojite li neku od naljepnica koje ću vam pokazati u nastavku, na vama će biti da pustite mašti na volji i da se poigrate jer ćete moći uljepšati ili neki od zidova ili možda ogledalo, neki komad namještaja, staklo, keramičke, plastične i metalne površine ili nešto sasvim drugo - sve je na vama. Održavanje je jednostavno, naljepnice su otporne na vodu, ne oštećuju površinu i lako se skidaju. Da bi uljepšali svoj dom i kreativnim detaljima obogatili svoj prostor, Walltattoo vam poklanja čak 8 zidnih naljepnica. Puno je to poklona, zar ne?   

Walltattoo naljepnice vam ovog Božića poklanjaju slijedeće naljepnice...

Note
boja: crna
dimenzije: 60 x 60 cm
Walltattoo je za vas pripremio 2 ovakve naljepnice :)

... Note u prostoru ...

Brod
boja: siva
dimenzije: 52 x 61 cm
Walltattoo poklanja 2 ovakve naljepnice :)

... Brod u prostoru ...

Stope
boja: crna
dimenzije: 10 x 62 cm
Možete osvojiti čak 4 ovakve naljepnice :) 

... Stope u prostoru ...

Dakle,
8 naljepnica = 8 dobitnika

Upute za sudjelovanje u darivanju:

1. Like na Facebook stranicu Art on my wayWalltattoo.
 Ako nemate Facebook, napišite na koji nas način pratite - dakle, svi mogu sudjelovati.

2. Ostavite komentar s tim da nam dajte do znanja pod kojim nas imenom/nadimkom pratite. Ako se to ime razlikuje od imena s kojim komentirate, napomenite to. 

Bilo bi nam drago da podijelite obavijest o darivanju i da se svi zajedno veselimo!
Pobjednici će se birati putem random.org i nakon proglašenja će imati 24 sata da mi se jave jer u protivnom biram nove pobjednike. Pobjednici će mi, po objavi dobitnika, morati javiti na mail svoje podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona i mail kako bi im Walltattoo mogao poslati naljepnice na njihove adrese i eventualno dogovoriti nešto bude li to potrebno.

 I nije obavezno, ali bilo bi mi jako drago ako mi pobjednici pošalju fotke svojih prostora nakon što ih ukrase dobivenim zidnim naljepnicama - naravno, ako ćete vi to željeti, nije nužno :).

Darivanje traje do 02.01.2014. u 23:59 h.


Uz malo mašte i sreće,
neki od vas osvježit će svoj prostor ovim kreativnim naljepnicama.

Sretno svima! 
I sretne blagdane vam želim, uživajte i dalje u ovom čarobnom mjesecu! <3 
Bit će još iznenađenja :)


0 komentari:

Objavi komentar