O blogu

Art on my way je blog koji piše i uređuje vlasnica bloga.
Prvi post službeno je objavljen 23.05.2012.
Više informacija o vlasnici i urednici bloga možete pročitati na stranici O meni).


S obzirom na to da sam svestrana osoba i uživam u više hobija, nisam se mogla odlučiti za jednu temu o kojoj ću pisati. Stoga vam za početak želim predstaviti glavne kategorije ovog bloga, odnosno glavne teme kojima ću se baviti, i pokazati vam što možete očekivati ako svratite na blog.

Dakle, kategorije su slijedeće:
  1. KREATIVNI KUTAK - kategorija kojoj se jako veselim jer želim s vama podijeliti svoje ideje i tutorijale temeljem kojih ćete ih i vi moći realizirati. Bit će tu raznih tutorijala za izradu prigodnih blagdanskih ukrasa i dekoracija, čestitki i drugih stvarčica. Također ću unutar ove kategorije objavljivati i slike onoga što nacrtam, izdizajniram, nadam se da ću uskoro početi raditi i pozivnice, zahvalnice i ostali asortiman za vjenčanja. Kako volim raditi i aranžmane, pokazat ću vam i što radim u tom području. Uz sve to, bit će ovdje i mojih pokušaja modnog dizajna, predstavljanja drugih kreativki, izrade nakita i još mnogo toga. Ovisno o vremenu, ponekad ću raditi slikovne tutorijale, a ponekad ću vam samo slikama pokazati što sam napravila / nacrtala / izdizajnirala / aranžirala i slično.
  2. OBITELJ I DOM - jako puno vremena pretražujem razne portale posvećene uređenju interijera i eksterijera kao i gradnji kuće, pa ću s vremena na vrijeme napraviti neki članak kako bih vam predstavila trendove u uređenju, kao i ono što se meni sviđa bez obzira na to da li je to trenutno in ili nije. Kad ću napokon uređivati i svoj stan odnosno kuću, dijelit ću s vama sitnice iz mog doma, no do toga još treba doći. Budući da se veselim i djeci, sigurno ću pisati i o klincima, i dobro će mi doći i vaši savjeti iz prve ruke. Biti će i članaka na temu blagdana u obitelji, članaka o organizaciji, aktivnostima koje možete raditi s obitelji i još mnogo, mnogo različitih tema.
  3. RECEPTI - dosta vremena provodim kuhajući, pečem kolače i najljepše mi je kad su moji ukućani i moj dragi zadovoljni i kad su im trbuščići puni i siti. Nažalost, ne stignem sve recepte fotografirati, a i fotić mi je dosta loš, no trudit ću se s vremena na vrijeme poslikati neki receptić (nekad će to biti nešto sasvim jednostavno za one koji tek počinju razvijati svoj kulinarski zanat a ponekad će biti i nešto složenije). Također razmišljam i da ponekad stavljam slike tipa "što je bilo danas za ručak". Možda s vremenom uspijem predstaviti i koji dobar restoran, neku dobru kuharicu ili nešto slično, no za to bih trebala i više putovati, pa ćemo vidjeti kako će se taj dio razvijati i da li će biti što od toga.
  4. SAVJETNICA - kategorija u kojoj ću moći izraziti svoje mišljenje o nekim životnim temama, moći ćemo raspravljati i međusobno se savjetovati. Bit će tu stvarno svakakvih tema, od ljubavi, sreće, boli, veselja, životni problemi, različite dileme, članci u kojima će biti važno i vaše mišljenje.
  5. STIL I LJEPOTA - iako ovaj blog nije tipični beauty blog, s vremena na vrijeme želim napisati i neki članak ovog tipa jer sam zaluđena nakitom pa ću vam primjerice predstaviti svoju kolekciju nakita, zaluđena sam lakovima za nokte, pa bih vam htjela predstaviti i kolekciju lakova. Bit će tu i članaka s prijedlozima manikura odnosno razni nail art članci kao i haul članci. Razmišljam i da krenem s 31-dnevnim nail art izazovom koji sam vidjela na drugim blogovima i učinio mi se zanimljivim. Dijelit ću s vama neke moje eBay wish liste i prijedloge za online kupovinu. Bit će i članaka posvećenih vježbanju i zdravom životu, swatcheva moje kozmetike (koje nemam puno ali za mene je sasvim dovoljno) i drugih članaka.
  6. ŽIVOTNE RADOSTI - ovako sam nazvala kategoriju u kojoj ću si moći dati oduška i pisati o svim sitnicama koje me vesele ili pak jednostavno o temama koje bih htjela podijeliti s vama. Primjerice, recenzirat ću pogledane filmove, pisat ću o serijama koje pratim i serijama koje dolaze, raditi ću razne top ljestvice, pisati o putovanjima koja za sad nažalost ne mogu dobiti svoju posebnu kategoriju jer sam premalo proputovala, o destinacijama koje bi htjela posjetiti, raznim savjetima za planiranje putovanja i slično. Predstavljat ću vam i stvari koje volim, stvari koje nabavim i kojima se veselim. Slobodno vrijeme, vjenčanja, ples, planinarenje, toplice, posjećeni hoteli, aplikacije, razbibriga - sve su to teme o kojima ćete ovdje moći čitati.  
Fotografije i tekstovi koje možete pronaći na ovom blogu, moje su vlasništvo. Ovdje preporučam pogledati i Uvjete korištenja, da ne bi došlo do kršenja autorskog prava. U slučaju da se radi o tuđim slikama, ili o slikama preuzetim s weba, biti će naznačen izvor odakle je slika preuzeta.

S obzirom da sam po struci nešto sasvim drugo i da se ne bavim profesionalno umjetnošću, dekoriranjem interijera, kozmetikom, niti sam psiholog, kuhar ili nešto slično, na ovom blogu izražavam svoja mišljenja, iskustva i pokazujem čime se bavim te s vama dijelim neke svoje strasti i ideje.

Nadam se da će među navedenim temama svatko pronaći nešto za sebe.