2012-09-29

Jesenska tv ponuda (2. dio)

Evo nas napokon i u drugom nastavku ovog članka i novih prijedloga serija iz jesenske sheme za vas. Prije nego krenem s novim prijedlozima, želim napomenuti da mi se čini da ova sezona baš nije bogata humorističnim serijama. Nemojte me krivo shvatiti, ima dosta komedija, ali nekako mnoge od njih nisu po mom ukusu iako ću nekima dati priliku. No ima puno dobrih serija drugih žanrova tako da ćete definitivno imati što gledati. Ne znam da li sam spomenula u prošlom članku, ali te serije se ne prikazuju na našim tv programima. Tu i tamo domaći programi otkupe neku novu američku seriju ali onda ju puno puta repriziraju i meni nema smisla pratiti te serije na tv-u. Eto, to je to. Sad možemo krenuti s novim prijedlozima.

Beauty & The Beast


Beauty & The Beast je serija o detektivki za ubojstva, Catherine Chandler koja je kao tinejdžerica doživjela nešto strašno: bila je svjedok ubojstva svoje majke. Na sreću, nju je netko spasio. Godinu dana kasnije istražuje se ubojstvo njezine majke a Catherine otkriva nešto što ju vodi prema Vincentu Kelleru koji je trebao biti mrtav a nije. Uskoro shvati da je upravo on osoba koja ju je spasila te strašne noći. Pretpostavljate, Vincentr je "zvijer" koja živi u bijegu godinama da bi prikrio svoj pravi identitet odnosno činjenicu da ne može kontrolirati ono u što se pretvara kad je bijesan.

Početak prikazivanja: 11.10.2012.
Trajanje: 60 min
Žanr: drama

Arrow



Nakon jednog tragičnog događaja milijarder Oliver Queen nestaje i svi misle da je mrtav već pet godina. No, nakon nekog vremena otkriva se da živi na jednom udaljenom otoku. Kad se napokon vraća kući sve je drugačije. U godinama izbivanja postao je drugi čovjek i to želi sakriti, pa se očajnički trudi iskupiti za sve što je napravio ranije te se pokušava opet zbližiti s onima koji su mu bili najbliži. Uz sve to, potajno stvara osvetnika koji će ispraviti nepravdu koja je učinjena njegovoj obitelji te koji će se boriti protiv nepravde u društvu. Serija zvuči zanimljivo i drugačije i na neki način podsjeća na Revenge koji već mnogi od nas prate pa mislim da zaslužuje priliku da pogledate barem pilot.

Početak prikazivanja: 10.10.2012.Trajanje: 60 min
Žanr: akcija, avantura

The Carrie Diaries


Ljubiteljice ste Seksa i grada i pogledale ste sve epizode i sve filmove snimljene o slavnoj četvorki? Onda je ovo prava serija za vas jer vas vraća u prošlost Carrie Bradshaw odnosno u njezine tinejdžerske dane. Ne znam da li ova serija može dostići popularnost Seksa i grada ali mislim da vrijedi pogledati pilot i vidjeti kako je Carrie postala osoba kakvu znamo a možda saznamo i kako je susrela svoje prijateljice. Ja se već ne sjećam da li smo to saznali u Seksu i gradu.

Početak prikazivanja: nepoznat (vjerojatno polusezona)
Trajanje: 30 min
Žanr: komedija, romanca

Last Resort


Last Resort je serija koja se također već počela prikazivati i moji su prvi dojmovi odlični pa vam zato preporučam da ju skinete i pogledate što prije. Naravno, ako ste ljubitelj ovakve tematike. Riječ je o podmornici Colorado koja je naoružana projektilima koji bi mogli uništiti cijelu jednu državu i koja prima naredbe preko radio stanice. Znam, prema ovome ne zvuči ne znam kako zanimljivo ali stvarno serija obećava. Radio stanica preko koje dobiju naredbu dizajnirana je samo za slučaj da njihova domovina nestane odnosno bude napadnuta. I naravno, bit će zaprimljena naredba s tog kanala no kapetan posumnja u istinitost onoga što im je rečeno. Zbog toga se ogluše na danu im naredbu i postanu meta. Da bi se spasili odlaze na egzotični otok na kojem će, prema onome što sam čitala, pronaći utočište, romantiku i priliku za novi život. Definitivno vrijedi gledati i baš me zanimaju vaša mišljenja.

Početak prikazivanja: 27.09.2012.
Trajanje: 60 min
Žanr: drama

Go On


Go On je komedija kojoj se isplati dati priliku, ako zbog ničeg drugog onda bar zbog toga što se u toj seriji vraća Matthew Perry kojega svi znamo kao Chandlera iz Prijatelja. Matthew Perry glumi Ryan Kinga koji je izgubio ženu no nakon nekog vremena spreman je vratiti se na radno mjesto radijskog voditelja. No, njegovi kolege i njegov šef misle da još nije spreman pa ga šalju na savjetovanje kako bi do kraja prebolio gubitak voljene žene. Iako se isprva protivi odlasku na savjetovanje odnosno pridruživanju grupi za "životne promjene" pokazat će se s vremenom da je ipak učinio nešto dobro. Moj dojam nakon prve epizode nije bio nešto ali pogledat ću još 2-3 epizode da bih donijela konačnu odluku o tome da li ću gledati i dalje ili ne.

Početak prikazivanja: 08.08.2012.
Trajanje: 30 min
Žanr: komedija

Da li već pratite koju od navedenih serija ili ćete možda tek početi pratiti? Da li vas se neka posebno dojmila? Uskoro možete očekivati i novi nastavak ovog članka pa ako do sad još niste, možda onda nađete neku seriju za vas. Koji su vaši favoriti? Ili možda prvi dojmovi?


0 komentari:

Objavi komentar