2012-12-18

Božićno vjenčanje

Kao velika zaljubljenica u Božić i sve što ima bilo kakve veze s Božićom i Božićnim dekoracijama, oduvijek sanjam Božićno vjenčanje. Ne vjerujem da ću ga ikad imati, jer mislim da bih se smrzla zimi u vjenčanici, osim ako ne stvorim Božićnu atmosferu negdje usred ljeta. Zapravo, sve je moguće, ali ako ništa drugo mogu barem sanjariti i diviti se Božićnim vjenčanjima na koja sam naišla negdje u bespućima Interneta. Ili Božićna prosidba, tko zna?

"Toplina obiteljskog doma, božićne pjesmice koje pamtimo odmalena, okićene ulice grada, toplina koja dolazi iznutra, samo su neke od sitnica koje osjećamo uoči božićnih blagdana. Nekima su upravo ti dani kao stvoreni za vjenčanje, kada se u već spomenute osjećaje umiješaju i ljubav prema osobi s kojom planiramo provesti ostatak života. "

Citat koji ste upravo mogli pročitati je s portala Wedding.hr, a ovdje ga prikazujem iz razloga što jako lijepo prikazuje spajanje ljubavi prema Božiću i ljubavi prema voljenoj osobi. Božićno vjenčanje može biti jako romantično a Božićna atmosfera se može vrlo lako dočarati. I ne mora se puno potrošiti. Dekoracije na vjenčanjima često znaju biti skupe, posebno ako se želi napraviti nešto što izgleda dobro. Meni nije lijepo kad odem na par vjenčanja i kad je na svakom od njih gotovo identična dekoracija. Volim jedinstvenost, volim drugačije i nikad ne bih imala nešto što imaju i svi ostali. Kad su u pitanju Božićne dekoracije, pomoću Božićnih lampica se mogu stvarati čuda. Lampice su pristupačne cijenom, jednostavno se postavljaju a u trenutku mjesto vjenčanja čine magičnim. Osim lampica, možemo koristiti i kuglice i sve ostale Božićne ukrase a kombinacije su uistinu mnogobrojne, samo je potrebno malo mašte i vjenčanje iz bajke može imati svatko od nas. I naravno, ne mora ono biti na sam Božić, već negdje tokom najčarobnijeg mjeseca u godini, prosinca. Nije bit u datumu već u blagdanskoj atmosferi koju bi mogli prenijeti na svoje vjenčanje.

Uživajte u fotografijama Božićnih vjenčanja...












I sad mi recite da niste i vi poželjele Božićno vjenčanje? Spojiti jedan od najvažnijih dana s Božićnom atmosferom? Osim ako niste ljubitelj Božića i cijele te divne atmosfere sa lampicama i Božićnim kuglicama? Ako vam se ne sviđa Božićno vjenčanje, o čemu vi sanjate?


Izvori: Slika1, Slika2, Slika3, Slika4, Slika5, Slika6, Slika7, Slika8, Slika9, Slika10, Slika11

0 komentari:

Objavi komentar