2013-06-18

Osvojite kalup za mini brioše!

Kao što sam rekla, vrijeme je za još jedno darivanje kojim ćemo proslaviti prvi rođendan bloga. U prvom darivanju možete osvojiti HyMy huremicu pa ako još niste sudjelovali - još stignete. U ovom drugom darivanju nagrađujemo sve one koji poput mene vole provoditi vrijeme u kuhinji i kojima kalupa i raznih alatki nikad nije dovoljno :)

Zahvaljujući krasnoj suradnji sa Cukermanijom možete osvojiti predivan silikonski kalup za mini brioše pomoću kojeg će, netko od vas, sigurno stvarati prave delicije :).


Sve što trebate napraviti opisano je u pravilima. Dakle, morate:

1. Lajkati Cukermaniju i Art on my way na Facebooku 
(napišite u komentaru ime kojim nas pratite)

2. Ostaviti komentar na ovaj post

3. U slučaju da nemate Facebook, postoji način kako i vi možete sudjelovati. Napišite u komentaru da nemate Facebook i u tom slučaju vaš je zadatak da napišete što vam se najviše sviđa na portalu Cukermanije a što na blogu Art on my way - dakle zanimaju nas vaši prijedlozi za članke, ideje, vaše mišljenje i želje.

4. Ako pratite Art on my way preko GFC-a - napišite to jer tako dobivate dodatan ulaz u darivanje.

Nadam se da će nagrada otići nekome tko stvarno želi ovaj kalup i tko će ga s veseljem koristiti u svojoj kuhinji. Molim vas da poštujete ova jednostavna pravila jer u slučaju kršenja pravila dolazi do diskvalifikacije. Pobjednik će nakon proglašenja imati 48 sati da mi se javi jer u protivnom biram novog pobjednika.

Darivanje traje do kraja mjeseca, tj. do 30.06.2013. u 23:59 h.

Sretno svima i hvala Cukermaniji!
 

0 komentari:

Objavi komentar