2013-06-12

U kategoriji Savjetnica.... voljeli ste?

Budući da slavimo prvi rođendan i već ste čitali i o najpopularnijim receptima na blogu, sad ćemo napraviti mali pregled najčitanijih članaka u kategoriji Savjetnica. Kad je savjetnica u pitanju, već sam spominjala da sam se dvoumila oko toga da li da ju uvrstim na blog ili ne ali su na kraju moje osobne želje prevladale jer volim pisati taj tip tekstova i volim čitati o raznim psihološkim temama. Također sam htjela u sklopu te kategorije skrenuti pozornost na neke od problema u društvu, poput mobinga, i stvoriti mjesto na blogu na kojem se možemo savjetovati, izjadati jedni drugima, pružati si podršku i popričati o problemima. Mislim da nam je svima lakše kad kažemo što nam je na duši. Stoga krenimo s pregledom najčitanijih članaka u našoj prvom godini druženja kad su u pitanju savjeti.

U kategoriji SAVJETNICA najviše ste voljeli (dok ovo govorim osjećam se kao na objavi nominacija):


Zanima li vas kako iskazati ljubav voljenim osobama slušanjem, davanjem, komunikacijom, dijeljenjem, vjerom i slično, kliknite na link. Iskreno, iznenađena sam što je upravo ovaj članak najčitaniji u ovoj kategoriji no s druge strane, svima nam treba ljubavi i svi smo se ponekad našli u ljubavnim jadima pa mislim da je korisno podsjetiti se na koje sve načine možemo pokazati nekome koliko nam je stalo do njega jer često zaboravljamo da trebamo davati a ne samo očekivati nešto zauzvrat bez da išta i sami damo.



Svi na neki način trebamo ispuniti svoje slobodno vrijeme i svatko od nas ima talenta za nešto drugo, zato ako još nemate hobi pročitajte članak i vjerujem da ćete mi ubrzo moći reći da svakodnevno uživate u nečemu što volite, da ste otkrili neke svoje skrivene talente i da se danas bavite nečim za što ste mislili da se time nikad baviti nećete. U članku saznajte zašto je važno imati hobi, ponešto o odabiru hobija kao i prijedloge mogućih hobija. Posvećivanje hobiju znači da kvalitetno ulažete u sebe i mislim da, ako ga još nemate, krajnje je vrijeme da pročitate članak i upustite se u novu avanturu.



Još jedan članak čija je čitanost bila poprilično velika, što nije iznenađujuće s obzirom na to da se mnogi borimo s našom težinom i dobro dođe podrška onih koji su prošli slično i žele podijeliti svoja iskustva s nama. Suvišne kilograme najlakše je nakupiti no kad ih se treba riješiti to je sasvim druga priča i zato mislim da zajedno možemo puno lakše do cilja. Članak je dostupan ovdje, no zapamtite da nije ni sve u dijetama, važno je da budemo zadovoljni sobom.



Žalosna je sudbina koja čeka svakoga od nas, no danas nas ima i već sutra se to može promijeniti. Nošenje s gubitkom voljene osobe je težak i dugotrajan proces i te emocije se ne mogu zamisliti do onda kad se osjete na vlastitoj koži. Drago mi je da je ovaj članak bio dobro prihvaćen jer je u pitanju tema odnosno "problem" s kojim se svatko susreće u određenoj dobi života. Članak pročitajte ovdje ako vas zanima više o ovoj temi.



Kako mi se neki čude koliko vremena planiram, radim to-do liste i slično, ovaj članak mi je pokazao da nisam jedina i da vas je više koji uživate u procesu planiranja jednako kao i ja. U članku osim o planiranju općenito možete pročitati i ponešto o alatima za planiranje koje besplatno možete skinuti s weba a osim tih programa predstavila sam vam i Viva Kreativa rokovnik koji može poslužiti u iste svrhe. Detalje pročitajte u članku, klik na link.



Ovo je još jedan članak popularan kod vas, koji se našao uz bok članku o načinima iskazivanja ljubavi. Svi smo osjetili ili sretnu ljubav ili ljubavne jade i svatko se može pronaći u pričama poput ove. Svakakve zanimljivosti o ljubavi pročitajte ovdje a sigurno će vas zanimati i ova lista.



Kad se donese neka odluka nije uvijek lako pridržavati je se, ali odluka poput ove uistinu može promijeniti život i pozitivno utjecati na našu svakodnevicu. Kad sam napisala članak donijela sam odluku a i danas je se trudim pridržavati - da, ima dana kad posustanem ali trudim se da takvih trenutaka bude što manje. Jer svatko od nas zaslužuje biti najsretniji na svijetu! Treba li vam motivacije pročitajte članak i podijelite svoja razmišljanja sa mnom.



Mislim da je gospodarenje s novcima nešto s čime se u ovo krizno vrijeme svi susrećemo. I svi smo upoznati s činjenicom da često nije baš lako spajati kraj s krajem i da nam često ne ostaje ništa kad se plate svi čekovi i sve ono što se svaki mjesec jednostavno mora. Zato je svaki savjet o ovom problemu dobro došao. Članak o štednji i raspolaganju novcima je dostupan ovdje.



Borba za zdravlje i borba za posao - dva problema koja se vrlo često isprepliću. Kako cijeniti svoje zdravlje a da se ne šteti svom poslu i kako raditi a da se ne radi pod cijenu narušavanja zdravlja? Što je bitnije - sačuvati zdravlje ili posao? Sudjelujte u raspravi na blogu, članak je na ovom linku.



Riječ je o istinitoj priči koju sam podijelila s vama, o mom osobnom iskustvu koje me promijenilo i koje je itekako utjecalo na moj život. Zanima li vas o čemu se radi najbolje da pročitate članak.

Za sam kraj, evo još linkova na neke od preostalih tekstova iz ove kategorije:
Mobing, Biti dobrica ili zlica, Rad s ljudima: užitak ili muka, Krojači vlastite sudbine, Poslije sunca kiša dolazi, Misao dana: tjedan zagrljaja, Nježnost u vezi, Znate onaj grozan osjećaj kad..., Oprostiti i zaboraviti ....


Evo nas na kraju i drugog pregleda, s psihološkim tekstovima za prošlu godinu smo gotovi. 
Koji su se vama tekstovi iz ove kategorije najviše svidjeli? 
Je li vam možda neki od savjeta koristio ili vas motivirao da poduzmete nešto?
Imate li kakve želje i prijedloge za tekstove u ovoj kategoriji?



0 komentari:

Objavi komentar