2012-06-30

Igre su počele!

Htjela sam čekati neku posebnu prigodu za darivanje ili možda određeni broj Facebook ili GFC sljedbenika ali nikako da dočekam pa sam od toga odustala i odlučila napraviti darivanje odmah sad. Bila sam jučer u mini shoppingu, tj. nisam baš nešto kupovala nego više razgledavala (novčanici su poprilično prazni) ali kad sam došla do jedne divne police u dućanu s koje bi sve pokupovala da mogu, morala sam uzeti bar neku sitnicu za vas.

Inače sam razmišljala da poklončić budu neke male slatke zdjelice u boji ali nisam znala kako se takav paketić može poslati. Pa bih vas molila, da vi koje ste već slale neke veće predmete u sklopu svojih darivanja, kako ide taj postupak slanja većih paketa? I da li se može slati i keramika i bilo što ili trebam pripaziti što ću darivati i slati?

Budući da ste u prvom darivanju mogle osvojiti kozmetiku, i moj blog pokriva više tema, ovaj put malo mijenjamo poklončić tako da uvijek bude za svakog ponešto. Ono što možete osvojiti je sitnica ali je od srca i nadam se da će i nekima od vas ovo što poklanjam biti korisno i da ćete rado sudjelovati i igrati se sa mnom. Pogledajte na slici što možete osvojiti...

  
Dakle, poklončić sadrži:
  1. Dr. Oetker mrvice od kakaa za dekoriranje
  2. Minjone u veselim bojama (piše da ih je 60 unutra ali nisam sigurna)
  3. Ukrasne party čačkalice
A sad je vrijeme da objasnimo pravila. Želim naglasiti da se nepotpune prijave neće uzimati u obzir tj. da vode do diskvalifikacije. Da se ne bi ponovio slučaj koji smo imali u prvom darivanju gdje vas više od pola nije poštovalo pravila.

Pravila su slijedeća:
  1. Morate biti javni sljedbenik bloga. 
  2. Ako imate Facebook, morate na Facebooku pratiti Art on my way.
  3. I šećer na kraju - mali zadatak za vas: slikovni recept ili slikovni DIY projekt. 
    • Vaš je zadatak napraviti slikovni recept za neko jelo ili, ako niste toliko vješti u kuhinji a ipak bi vam poklončić bio koristan, slikovni tutorijal nekog vašeg DIY projektića. 
    • Što se recepta tiče, može to biti bilo što - nešto jako jednostavno ili jako komplicirano, ne želim vas ograničavati. Bitno je samo da je to nešto fino. I obavezno poslikajte postupak u nekoliko fotografija po izboru.
    • Na fotografiji koja prikazuje konačan rezultat (gotovo jelo, kolač ili vaš gotov ručni rad) mora obavezno negdje biti vidljiv papirić s natpisom "Za Art on my way", da se zna da je to rađeno za potrebe ovog darivanja (s tim da natpis ne smije biti naknadno dodan u programu za obradu fotografija!)
       4.  I bilo bi mi drago, ako podijelite ovaj post na Facebooku ili blogu.
       5.  Ako šaljete više prijava, šaljite svaku prijavu kao zasebni email.


Da ne bi bilo nesporazuma ovdje još jednom navodim što sve morate poslati na email  artonmyway95@gmail(dot)com, kako bi vaša prijava bila potpuna:  
  1. Recept ili postupak izrade vašeg DIY uratka - u word dokumentu
  2. Nekoliko fotografija - kao prilog u emailu - ne zaboravite na papirić na zadnjoj fotografiji
  3. Svoje podatke: ime, odakle ste i email adresu (email neću objaviti već ću ga koristiti samo kako bih Vas kontaktirala ako osvojite paketić)
  4. Vaš javni GFC nick s kojim me pratite da mogu provjeriti.
  5. Vaše Facebook podatke (nadimak, ime i prezime ili ime bloga) s kojima me pratite da mogu provjeriti (ako imate FB).
  6. Ako negdje dijelite ovaj post ili darivanje, onda stavite i link na blog/post ili vaš FB profil.

Pobjednika ili pobjednicu odabirem sama osim u slučaju da neću moći odlučiti između nekoliko najboljih radova. Tada će mi random. org pomoći odabrati pobjednika između nekoliko najboljih radova
Nakon što objavim pobjednika na blogu i Facebooku, kontaktirat ću ga na e-mail. Pobjednik mora odgovoriti u roku od 48 sati jer se u protivnom odabire novi pobjednik. Ovaj put ću sve detaljno provjeriti i nepotpune prijave ću diskvalificirati. U darivanju mogu sudjelovati svi. Svatko u darivanju može sudjelovati neograničeni broj puta. Svi koji se prijave i pošalju diy tutorijal ili recept, slažu se s time da iste objavim, uz njihovo ime i mjesto odakle su.

Ako imate kakvo pitanje, možete pitati u komentarima ili na email.
Prijave se šalju isključivo na email.

Darivanje traje do utorka, 31.07.2012. u 20:00 h.

Puno sreće svima - igre su počele! :*

0 komentari:

Objavi komentar